June 22, 2016

NOP Tallinn

Lähdin eilen aikasin aamulla sponttaanisti Tallinnaan. Tallinnassa oli ihana aurinkoonen kesäpäivä, mun aiemmat Tallinnan visiitit on ollu talvisin ja kaupungista on jäänyt aika synkkä kuva mutta nyt oli aivan toisin! Me suunnattiin satamasta heti brekulle NOP nimiseen paikkaan, käymisen arvoinen ravintola ehdittomasti. Terassi oli kiva ja söin mm. ihanan spiruliina smoothiebowlin. :) Loppupäivä meni kaupungilla kiertäessä.

Nyt istuin parhaillaan autossa matkalla landelle Hirvensalmelle! Meille on luvattu ihana aurinkoinen juhannus :) snapchat (saramarias) päivittyy eniten. Ihanaa juhannusta kaikille!
 

5 comments:

 1. Heippa! En ole instassa niin pakko kysyä tätä kautta. Mistä mahtaa olla tuo uskomaton musta(?) mekko josta sulla on kuva instassa?

  Mekkoa tarvitseva Sanna kiittää! ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Avonaisella selällä? Mekko on sellanen super muokattava, siinä on vaan hame ja yläosa kiedotaan pitkistä kankaanpaloista ihan miten itse haluaa :) Mekko oli mulla vaan lainassa mutta vois kysäistå mistä se on tilattu!

   Delete
  2. Ohhoh! Eipä olis uskonut �� Se on ihan tyrmäävän kaunis. Kantaja tietysti auttaa! ������

   Delete
 2. Täällä ootellaan jo postauksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! :) Oon vielä reissussa jonkun aikaa (ilman konetta) joten hetki menee :) Toivottavasti jaksat odottaa! :)

   Delete

Speak your mind!